N Uch NVV-17 Great Stardust’s Fum-Al-Samakah

Samakah, som er godt over 12 år, fikk det etterlengtede «storcertet» på den internasjonale hundeutstilling «Norsk Vinner 2017» på Lillestrøm i november. Hun kan nå smykke seg med tittelen «Norsk utstillingschampion».  I tillegg ble hun beste tispe i Veteranklassen, og fikk enda en ny tittel « Norsk Veteranvinner 2017». Dommer var Karin Bernardis fra Østerrike.

Samakah er etter Great Stardust’s Corona (mor)  og N Uch  Hill-Vaagen’s Henrik-Emanuell.

Hun har hatt et flott år i utstillingsringen. På Rasespesialen i juni ble hun også beste tispe i Veteranklassen. Dommer var da Lionel Prouve fra Storbritannia.

Samakah er en frisk hund, som bare har vært hos veterinær i forbindelse med  de årlige vaksinekontrollene.

Samakah har hatt to kull, I-kullet ( Iris, Ikaros, Itzar-Bobben og Izsak-Tassen) og M-kullet ( Menkar og Miram). Hennes datter, Iris, venter valper i begynnelsen av desember 2017, så da blir hun mormor igjen.